Dr. Baumann

Een stralend mooie huid met de bionome cosmetica van Dr. Baumann.

Een stralend mooie huid wil natuurlijk iedereen. En een product die nu eindelijk eens doet wat het beloofd.

Ik werk in mijn salon uitsluitend met de producten van Dr. Baumann.

Omdat het een product is :

– zonder conserveringsmiddelen

– zonder minerale olie

– zonder dierlijke ingrediënten

– zonder overbodige verpakkingen

– een aangename geur zonder toevoeging van parfum

Waarom is dit belangrijk?

– Omdat het een optimale verdraagzaamheid heeft, zelfs voor de meest allergische huid.  Veel cosmetica bevatten parfum, minerale olie zoals paraffine, conserveringsmiddelen zoals parabenen, etc. die moeilijk door de huid verdragen worden en allergieën kunnen veroorzaken. Zelfs nog na jaren gebruik. Waarom dan niet voor hetzelfde geld een crème gebruiken die deze stoffen niet bevat!

– Omdat het uitgangspunt altijd de gezondheid van de huid is. Een gezonde huid ziet er immers veel beter uit!

– Omdat het milieuvriendelijk is. Zo helpt u de natuur ook meteen!

– Omdat het diervriendelijk is. Geen proeven op dieren, en geen stoffen die uit dierlijke materialen gehaald worden.

Betaalbaar

Daarbij is het ook nog eens een betaalbaar product, met 3 productlijnen, zodat het op ieders wensen en portemonnee afgestemd kan worden. De 3 merken zijn:

*SkinIdent. Uniek in de cosmeticawereld, omdat het alleen huideigen stoffen bevat. Hierdoor kunnen mensen die de hoogste eisen aan cosmetica stellen, en mensen met uiteenlopende allergieën hun huid op de gezondst mogelijke manier behandelen.

*Dr.Baumann. Werkt met meervoudige liposomen, hoogwaardige natuurlijke oliën, natuurlijke vitamine E etc. Deze stoffen lijken veel op de huideigen cellen, waardoor ze beter op de huid verdragen worden dan de meeste andere cosmeticamerken (die gebruik maken van minerale olie en andere stoffen die door steeds meer mensen niet verdragen worden!)

*Beau Caire. Van de 3 de meest eenvoudige lijn, die door veel mensen met een huid- of contactallergie al prima verdagen wordt, en die ook wat vriendelijker van prijs is.

Zie: www.dr-baumann.nl