Massage met de Bellabaci cups

Face

De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Voordelen

– Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid

– Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd

– Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak

– Verbetert en verzacht littekenweefsel

– Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden

– Betere opname van werkstoffen

– Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel

– Verfijnt de poriën

– Toniseert de mimische spieren

– Vermindert rimpels en fijne lijntjes

– Draineert vochtwallen en onderkin

– Het losmaken van verklevingen

– Heeft een vaatverstevigende werking

Body

Bellabaci Body cup massage, gebaseerd op de traditionele Chinese Cupping, is de ideale behandeling voor iedereen die last heeft van o.a.:

pijnlijke en gespannen spieren, spijsverteringsproblemen, gewrichtspijn, cellulite, hoofdpijn, migraine en striae. Het doet wonderen op de rug, buik en armen – eigenlijk zullen bijna alle gebieden van het lichaam reageren op deze unieke behandeling. De therapeutische gevolgen van de Bellabaci cup behandeling kunnen zijn:

Het verminderen van obstipatie, activeren van de (huid)stofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning. Bij gebruik op de rug of op gespannen, pijnlijke spieren helpt het tevens: vet en vochtophopingen te verminderen, de doorbloeding te verbeteren en gifstoffen en andere afvalstoffen te elimineren uit de spieren. Het toniseert de huid waardoor strakkere contouren ontstaan, het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie, regelt het autonome zenuwstelsel en in het algemeen ontspant en verjongt het het lichaam.

 


Massage met de Bellabaci cups

Reserveren