Micro-needling en fractional needling

Microneedling is een behandelprocedure waarbij met een rollertjes micronaaldjes de huid penetreren.   Hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten, waardoor de effectiviteit enorm verhoogd wordt. Daarnaast stimuleert het de natuurlijke productie van collageen en elastine door het natuurlijke wondhelingssysteem van de huid te activeren. Voor deze behandeling maak ik gebruik van het merk Genosys.

Indicaties:

  • Vochtarme huid: dankzij de gecreëerde microkanalen is er een 100 keer verbeterde opname van de huid.
  • Liften en rimpels: doordat het natuurlijk herstelproces van de huid wordt geactiveerd ontstaat een natuurlijke en langdurige verjonging van de huid

  • Littekens en striae: door het herstructureren van het huidweefsel ontstaat een verbetering in het huidweefsel

  • Grove poriën: door verbetering van de huidelasticiteit verfijnen de poriën

  • Pigmentproblemen: door een combinatie van herstel van de huid met de juiste cosmetica is er een duidelijke verbetering in pigmentatieproblemen

  • Acneproblemen: door een combinatie van herstel van de huid met de juiste cosmetica is er een duidelijke verbetering in acné problemen.

     

 

Van alle actieve ingrediënten in een product is bekend dat slechts een heel kleine hoeveelheid door de huid wordt opgenomen. Bij een gewone moisturizing crème slaagt slechts 0.3% per gebruik, erin om in de diepere huidlaag door te dringen. En door de verhoorning van de huid wordt zelfs dit percentage niet altijd gerealiseerd. Om hier verbetering in te brengen, is na jarenlang onderzoek de Disk-needle RollerTM techniek ontwikkeld. Micronaaldjes penetreren de huid, hierdoor ontstaan microkanaaltjes in de huid. Dit zorgt voor een weg door de huid voor producten, waardoor de effectiviteit enorm verhoogd wordt.

Dankzij de Genosys roller worden er 500.000 microkanaaltjes in de huid gemaakt waardoor de producten met speciale Bio-ingredienten (peptides) diep in de huid kunnen dringen en daar het werk doen wat nodig is.

Peptides gedragen zich in de huid als kleine politie agentjes, ze gaan problemen in de huid regelen. Naast sterk verhoogde productopname door de huid, zet deze rollertechniek tevens het natuurlijke wondhelingsproces van de opperhuid en lederhuid in gang (= huidverjonging). De natuurlijke productie van collageen en elastine wordt hierdoor zo sterk gestimuleerd dat de kwaliteit van de huidcellen wordt hersteld en verhoogd. Rimpels, verwijde poriën en pigmentvlekken verminderen tot verdwijnen, de huid ondergaat een lifting en de huidspanning wordt aanzienlijk verbeterd.

De Genosys rollertechniek herstelt de verouderde huid door de natuurlijke aanmaak van collageen te stimuleren, deze methode lijkt erg op wat gebeurt bij ablatieven laseroperaties en sterke peelings. In tegenstelling tot deze systemen, kent het Diskneedle Therapy System echter geen neveneffecten en zijn de resultaten beter. Het meest innoverende micro roller systeem dankzij de unieke productiemethode en ontwerp. Daardoor wordt deze behandeling de ideale anti-aging huidverzorging van de nieuwe generatie genoemd.