Schoonheidssalon Ellen

In mijn salon staan de wensen van mijn klanten en hun huid centraal. Het is voor mij belangrijk dat de klant zich welkom en comfortabel voelt. Van daaruit gaan we samen werken aan huidverbetering. Hiervoor maak ik gebruik van een gezond en eerlijk verzorgingsproduct, nl. Dr. Baumann. Verder heb ik een breed aanbod aan behandelingen, afgestemd op de wensen van iedere klant persoonlijk. U kunt bij mij terecht voor gezichtsverzorging, huidverjonging, ontspanning, ontharen of voedingsadvies.  

De huid is ons grootste orgaan! De huid vertelt ons heel veel: of je rookt, gezond eet en leeft, of je veel in de zon zit, met wat voor producten je de huid verzorgt, hoe je je voelt etc. Al deze factoren zorgen er ook voor hoe snel de huid veroudert! Dus willen we aan huidverjonging gaan werken, kunnen we door deze factoren te veranderen, op een natuurlijke en gezonde manier de huid mooier en stralender gaan maken!

Samen kunnen we een plan maken hoe we dat gaan bereiken: door een goede huidanalyse te maken en de producten dagelijks te gaan gebruiken. Door te kijken hoe voeding en leefgewoonten met kleine aanpassingen gezonder kunnen worden. Door de salonbehandelingen op de speciale wensen aan te passen.

Privacyverklaring

Locatie

| Flintdijk 10 | 4706 JT | Roosendaal |


Bel of mail voor een afspraak

Tel: 0165 563733 | ecvanderwoude@gmail.com